Secţia de Oncopediatrie a Spitalului Judeţean Craiova

Dispozitive medicale pentru Secţia de Oncopediatrie a Spitalului Judeţean Craiova.

Titlu proiect: „Impreuna pentru sănătate”

Beneficiar(i): Secţia de Oncopediatrie a Spitalului Judeţean Craiova

Scurtă descriere: proiect de susținere a instituțiilor de stat, prin dotarea cu aparatură de specialitate, precum și acoperirea golului din necesarul administrativ

Buget proiect: 20.000 lei

Data incepere proiect: noiembrie 2017

Status proiect: în curs de desfășurare

Parteneri: SC ASTON COM SRL

 

Alături de partenerii nostri, asociaţia Dr. Mamulea a investit suma de 20.000 lei pentru dotarea Secției de Oncopediatrie a Spitalului Județean din Craiova cu:

  • aspiratoare de secreţii orofaringiene – dispozitive medicale de aspirare a lichidelor si secreţiilor
  • pompe de perfuzie (infuziomate) – dispozitive de administrare intravenoasă automată a medicamentelor lichide (1ml-9999ml), care controlează debitul şi timpul de administrare, facilitând administrarea medicamentelor pe o durată de timp de 24h.
  • camere implantabile pentru sugari si copii mici – pentru administrarea citostaticilor și perfuziilor – dispozitive medicale implantabile subcutanat, cu port de introducere a acului chirurgical pentru administrarea tratamentelor intravenoase, pentru pacienţii cu tratamente intravenoase pe termen lung (transfuzii, citostatice, etc).
  • tensiometre de copii cu manşete de diferite vârste 

Bolnavii diagnnosticaţii de cancer au nevoie de tratamente perfuzabile. Camerele implantabile sunt vitale pentru secţiile de oncopediatrie, la fel şi pompele de perfuzie.

Doneaza prin card