Spitalul Orăşenesc din Oraviţa

Electrocardiograf pentru Spitalul Orăşenesc din Oraviţa 

Titlu proiect: „Impreuna pentru sănătate”

Beneficiar(i): Spitalul Orăşenesc din Oraviţa

Scurtă descriere: proiect de susținere a instituțiilor de stat, prin dotarea cu aparatură de specialitate, precum și acoperirea golului din necesarul administrativ

Buget proiect: 6.200 lei

Data incepere proiect: martie 2018

Status proiect: în curs de desfășurare

Parteneri: SC AS TRAVEL SRL

Asciaţia noastră a investit suma de 6.200,00 în ahiziţinarea unui electrocardiograf  necesar Spitalului Orăţenesc din Oraviţa.

La invitatia dlui. dr. Felician Fara am ajuns in Oravita. Un loc de vis, ce ne-a incarcat cu multa energie pozitiva.

Oravita este un orasel superb, cu oameni calzi si primitori. Spitalului din Oravita ii sunt arondati peste 40.000 de persoane,care, până acum ceva timp pentru o simplă intrevenţie trebuiau sa mearga până în Reşiţa sau Timişoara. Dl. dr. Fara ne-a provocat să fim părtaşi la dezvoltarea şi utilarea spitalului.

Văzând potenţialul acestui loc, împreună cu personalul medical, ne-am propus creare unei secţii de balneoterapie, zona fiind  nepoluată şi bogată în ape termale. Mai mult decât atât, spitalul aflându-se la doar la câţiva km de cascada Bigar, cea mai frumoasă cascadă din lume, care este vizitată anual de 100.000 turişti (sursa www.descoperă.ro)

Investiţia într-o secţie de baleno terapie ar reprezenta un real ajutor atât în susţinerea spitalului, cât şi în dezvolatrea acestei zone.

Doneaza prin card